Medlemmer:
Brukernavn:
Passord:
Bli medlem gratis her!
Aldersgrense 20år

Dating

Relasjonstesten – unikt innen dating

Relasjonstesten stiller 300 spørsmål om områder som er avgjørende i et parforhold; personlighet, interesser, verdier, sex, samliv og kommunikasjon. Testen er utviklet av noen av de mest anerkjente psykologer, sexologer og samlivsrådgivere i Norden med tanke på dating på nett. Ta testen du også, og match deg mot andre medlemmer.

Ekspertene bak testen

Ingvild Sommer

Er sosiolog, og jobber som prosjektleder i Q500. Hun har hatt rollen som koordinator for utviklingen av relasjonstesten. Hun har også bidratt i diskusjonen om utformelsen av relasjonstest og særlig innen området "interesser".

Tina Røndrup Kilburn

Er psykolog med doktorgrad, og jobber i dag ved Århus Universitet. Hun er en del av Q500 sitt faglige team, og har særlig bidratt med den delen av relasjonstesten som omhandler "verdier". Hun har også et overordnet ansvar for den danske versjonen av relasjonstesten.

Gert Martin Hald

Er førsteamanuensis i psykologi ved Københavns Universitet og jobber som psykolog ved Sexologisk klinikk på Rigshospitalet i København. Martin er øverste faglig ansvarlig for relasjonstesten, og videre også leder for en forskningsgruppe som forsker på anonymiserte data fra relasjonstestbesvarelsene.

Katarina Öberg

Er psykolog med doktorgrad, og jobber som psykolog og sexolog på Karolinska Sjukhuset i Stockholm. Hun har særlig bidratt med utviklingen av de delene av relasjonstesten som omhandler "sex", "samliv" og "kommunikasjon", i tillegg til en overordnet faglig kvalitetssikring.

Harald Engvik

Harald Engvik er doktor emiritius i psykologi fra Universitetet i Oslo, og er spesialist på personlighetspsykologi og testmetodikk. Han har hatt en sentral rolle i utviklingen av den delen av relasjonstesten som omhandler "personlighet". Videre har han spesielt bidrat med utviklingen av selve matchingsystemet og analysert data til bruk for tilbakemeldinger.

Dagfinn Sørensen

Er psykolog og autorisert spesialist i klinisk sexologi, og jobber i egen praksis for behandling av seksuelle problemer. Dagfinn har særlig bidratt innen de delene av testen som omhandler "sex", "samliv" og "kommunikasjon", og har vært aktiv i selve utformelsen av hele testen.

Bente Træen

Er professor i helsepsykologi ved Universitetet i Tromsø, og forsker på seksualvaner i befolkningen. Hun har hatt en viktig rolle i utformelsen av relasjonstesten i sin helhet, og særlig innen områdene "sex", "samliv" og "kommunikasjon".

Åshild Skogerbø

Er psykolog og spesialist i klinisk sexologi, og jobber i dag med doktorgrad i psykologi ved Universitetet i København. Hun har bidratt med spørsmål til de tre siste delene i testen; "sex", "samliv" og "kommunikasjon". Videre har hun utformet de faglige tilbakemeldingene som omhandler "samliv" og "kommunikasjon".

Registrer deg gratis her
Kjønn:
Velg fødselsdato (aldersgrense 20)
Brukernavn:
Land:
E-post:
Gjenta e-post:
Passord:
Gjenta passord:
Jeg aksepterer vilkårene for medlemskap på Q500. Les medlemsbetingelsene og
personvern for medlemmer